PANTA SMARTARE

Er pant räddar liv

Läs mer
1.png
 
PETflaskor.png

OM OSS

PANTA SMARTARE är ett UF-företag baserat i Sandviken. Vi hjälper ditt företag med problemet att bli av med pant-flaskor och burkar. PANTA SMARTARE tillhandahåller pantkärl och tömmer dessa år er. Pengarna som panten genererar skänks sedan till den välgörenhetsorganisation ni vill stödja. Er pant återvinns och gör gott i världen där det behövs.

 

VÅRA TJÄNSTER

En helhetslösning för socialt och miljömässigt medvetna företag

PANTKÄRL

Vi placerar ut så många av våra pantkärl som ni behöver.

Hos PANTA SMARTARE gör vi allt vi kan för att se till att din åter-vinningsprocess är så enkel som möjligt. Vår service inom Pantåtervinning är utformad för att förenkla alla dina återvinnings-behov. Ta en titt på alla tjänster vi erbjuder och ta kontakt för att se hur du kan påbörja processen idag!

pantkärl.jpg

TÖMNING OCH ÅTERVINNING

Vi ansvarar för att pantkärlen töms. Ni ringer oss när det är dags.

Sedan 2020 har PANTA SMARTARE tillhandahållit ett genomtänkt utbud av pantningstjänster till ojämförliga marknadspriser. Våra kombinerade tjänster inom Upphämtning för återvinning är skräddarsydda för att möta dina behov och din budget och de har utformats för att göra hela återvinningsprocessen enkel och effektiv. Ring oss och se hur vi kan hjälpa till att hålla världen ren idag!

Garbage Truck

VÄLGÖRENHET

Vi ser till att alla pengar från er pant betalas till den välgörenhetsorganisation ni väljer

Här på PANTA SMARTARE strävar vi inte enbart efter att hålla miljön ren genom vårt utbud av tjänster. Vi sköter även all administration kring er donation till det  vägörenhetsorgan ni väljer att stödja.  Aldrig varit enklare att bidra till en hållbar värld!

välgörenhetsorgan.png
 

KONTAKTA OSS

Sandviken

0703-720072

Tack för ditt meddelande!